بینیلیفت بینی با ژل

تزریق ژل بینی بهتر است یا جراحی؟

تزریق ژل هیالورونیک اسید بینی از آنجایی که قابل جذب هستند، دائمی نیست و با توجه به نوع و مقدار ژل، تکنیک مورد استفاده پزشک و شرایط بدن زیباجو، ماندگاری ژل معمولا 3 تا 6 ماه است.

تزریق ژل بینی بهتر است یا جراحی؟

جراحی زیبایی بینی با تغییر در بافت و استخوان بینی، باعث تغییر و اصلاح شکل آن می شود اما به دلیل کبودی، تورم، نیاز به بیهوشی، دوران نقاهت طولانی مدت ممکن است خیلی از افراد به سراغ این روش نروند. از طرف دیگر در روش تزریق ژل بینی ( رینوپلاستی غیرجراحی ) میتوان نواقص بینی را به صورت غیر تهاجمی و بدون ایجاد تغییر در بافت، استخوان و مخاط بینی برطرف کرد. در روش تزریق ژل بینی امکان صاف کردن بی نظمی ها و عدم تقارن وجود دارد. در یک نگاه کلی اگر بینی شما دارای مشکلات بی نظمی و ناهنجاری های خفیف در پشت و طول آن است، می توانید آن را با تزریق ژل اصلاح کنید اما اگر در تیغه و استخوان بینی دچار مشکل هستید این روش نمی تواند کمکی به شما کند و باید از روش لیفت بینی با نخ یا جراحی بینی استفاده کنید. همچنین کسانی که پس از عمل جراحی به اصلاح در برخی نقاط بینی نیاز دارند می توانند به جای جراحی مجدد، به تزریق ژل بینی برای شکل دهی آن اقدام کنید. در واقع این روش به رفع ایرادات چون  انحراف و افتادگی کم و قوز کمک شایانی خواهد کرد و باعث برگرداندن توازن و تعادل به چهره  شما خواهد شد.

فیلر بینی برای چه کسانی مناسب است؟

همانطور که گفتیم تزریق فیلر بینی بهترین انتخاب برای کسانی است که دچار قوز کاذب بینی هستند که بدون جراحی و هزینه بسیار زیاد فرم بینی خودرا تغییر دهند همچنین اگر به دنبال نتیجه طبیعی هستید این روش مناسب شما خواهد بود. دیگر کاندیداها و افراد واجد شرایط برای تزریق فیلر بینی:

  • افرادی که دارای برجستگی‌های کوچک بر روی بینی هستند.
  • افرادی که دارای گودی یا فرورفتگی بر روی بینی هستند.
  • افرادی که بینی آن‌ها ظاهر نامتقارنی دارد.
  • فرادی که در ناحیه نوک بینی دارای افتادگی هستند.
  • افرادی که قبلاً جراحی بینی انجام داده‌اند و به دنبال اصلاح آن هستند.

عوارض جانبی تزریق ژل بینی

بسیاری افراد از انجام این روش بدلیل عوارض آن از جمله نکروز بینی هراس دارند. اما باید بگوییم بدلیل انجام بسیار زیاد این تکنیک و همچنین تجربه ی کافی پزشک احتمال بروز این مشکل را به صفر رسانده ایم و حتی درصورت بروز آن براحتی این مشکل را میتوانیم حل کنیم و جای هیچ نگرانی نیست. تورم ، کبودی ، خونریزی از عوارض شایع پس از تزریق ژل بینی می باشد که تقریبا اجتناب ناپذیر هستند و بدلیل مکانیسم خاص بدن، فعالیت ها و خوراکی های مصرف شده ایجاد می شوند که با انجام برخی مراقبت ها در حداقل زمان از بین خواهند رفت.

ماندگاری ژل بینی

تزریق ژل هیالورونیک اسید بینی از آنجایی که قابل جذب هستند، دائمی نیست و با توجه به نوع و مقدار ژل، تکنیک مورد استفاده پزشک و شرایط بدن زیباجو، ماندگاری ژل معمولا 3 تا 6 ماه است. اما اگر به دنبال دائمی شدن آثار فیلر خود هستید، بهتر است تزریق ژل را تکرار کنید. با هربار تزریق حدودا بیست درصد از آن به بافت طبیعی، کلاژن و فیبر تبدیل می شود و پس از 3 تا 6 بار تکرار، نتایج آن بیش از هشتاد درصد دائمی خواهد شد. همچنین نوشیدن آب کافی، حفاظت پوست در برابر گرما، مصرف برخی ویتامین‌ها پس از تزریق ژل بینی می‌توانند باعث افزایش خاصیت پرکنندگی ژل و ماندگاری آن شود.

فیلر بینی بهتر است یا نخ؟

در روش لیفت بینی با نخ، با استفاده از نخ های لیفت قابل جذب، بینی به سمت بالا کشیده میشود. هر دو روش، غیرتهاجمی و بدون عارضه هستند. پزشک با بررسی بینی، نیاز و خواسته های شما مناسب ترین روش را پیشنهاد میدهد و حتی ممکن است برای دستیابی به نتیجه ای مطلوب تر هردو روش را به شکل تلفیقی باهم انجام دهد.

مراقبت های بعد از تزریق ژل بینی

  • تا 24 ساعت حمام نرفته و از مصرف مواد آرایشی و شوینده بپرهیزید.
  • سه تا پنج روز اول از لمس و دستکاری محل تزریق خودداری کنید.
  • از مصرف غذاهای ادویه دار (خصوصاً فلفل)، نمک، سوسیس، کالباس و غذاهای حساسیت زا (مانند بادمجان و خوراکی های قرمز رنگ مثل گوجه و توت فرنگی و …) خودداری نمائید زیرا این غذاها باعث ایجاد تورم و التهاب می شوند البته مصرف نمک و غذاهای شور هم باعث ایجاد تورم می شود.
  • در صورت ایجاد ورم جای هیچ گونه نگرانی نیست و این دلیلی بر ایجاد عفونت نمی باشد. هر گونه ورم نهایتاً طی چند روز رفع می شود که استفاده از کیسه ی یخ به آن کمک میکند. در صورت خارش از آنتی هیستامین استفاده کنید.
  • برای پیشگیری از کبودی در 24 ساعت اولیه از کمپرس سرد، آناناس و قرص ویتامین سی و قرص آناهیل استفاده شود.
  • امکان حساسیت به ژل در کمتر از 1 درصد افراد وجود دارد و امری اجتناب ناپذیر است.که در صورت بروز آن با پزشک خود در تماس باشید تا با درمان اختصاصی به رفع آن کمک شود. معمولا استفاده از داروی ضد حساسیت توصیه میشود.
  • از زدن عینکی های سنگین تا ۱ ماه بپرهیزید و دراین یک ماه روی تیغه ی بینی فشار نیاورید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا